dinsdag 30 april 2024

Fietsexamen

 Dinsdag 7 mei vindt het fietsexamen plaats. 

Onder het tabblad "handige sites" vind je het filmpje terug met de fietsroute en de handelingen die uitgevoerd dienen te worden!

Veel succes!

donderdag 25 april 2024

Reporter ter plaatse

 Vandaag gingen de leerlingen van het 6de leerjaar een workshop "Reporter ter plaatse" volgen naar aanleiding van hun bezoek aan Parijs.

De leerlingen leerden hoe ze een uitgebreid verslag konden maken en hoe ze dit best kunnen opnemen zodat het thuisfront hun belevenissen op de voet kan volgen. 

Bekijk zeker onze foto's eens door op de link te klikken die onder de foto staat!




donderdag 28 maart 2024

Voorleesweek

Vandaag kwam Ruben, een oud-leerling, broer van Egon, een verhaal voorlezen aan de klas. Hij koos voor een zelfgeschreven verhaal. Heel hard bedankt voor jouw gedrevenheid en inzet Ruben! 

woensdag 20 maart 2024

Reanimatielessen op school

 Sinds enkele jaren worden er cursussen "Reanimatielessen op school" georganiseerd. Het is heel belangrijk dat kinderen vanaf jonge leeftijd leren hoe ze mensen kunnen helpen. 

Bekijk via deze link onze : Foto's

vrijdag 15 maart 2024

Pyjamadag

Vandaag kwamen de leerlingen van onze school in pyjama naar school. Ze waren precies nog niet goed wakker. 😀

vrijdag 8 maart 2024

Energiezuinige huizen bouwen

Voor de praktische proeven van OVSG moesten de leerlingen woningen maken met zonnepanelen. Daarna kwamen de huizen op de huizenmarkt en werd er voor elk huis een koper gezocht. Kijken jullie mee naar het eindresultaat. 

maandag 4 maart 2024

workshop RAP

Vandaag kregen onze kids een workshop RAP voorgeschoteld. Ongelofelijk welke knappe resultaten er werden neergezet op zulke korte tijd! 
Bekijk onze filmpjes hier : filmpjes